Sanitaire diensten van klein tot groot

David Vander Cruys - SanitairU brengt dagelijks heel wat tijd door in de badkamer. Daarom is het ontzettend belangrijk om voor uw sanitair in Halle en omgeving van klein tot groot een vakman onder de arm te nemen. En dan bent u bij David Vander Cruys zeker aan het juiste adres.

Van sifons tot badmeubels en van een simpele douchebak tot complete whirlpools: alles wat met uw sanitair te maken heeft kan door ons geleverd en gemonteerd worden. Wij maken commplete badkamers, van nieuwbouw tot renovatie. Maar ook kleine klusjes worden door ons vakkundig uitgevoerd.

De nieuwste installatietechnieken

Als u op zoek bent naar een geschikte badkamer, dan kunnen wij u doorverwijzen naar enkele van onze leveranciers waar een groot assortiment aan sanitair staat uitgestald. U wordt deskundig begeleid in uw keuze.

Wij werken vanuit een grote flexibiliteit, zodat wij op verschillende manieren in staat zijn een project te begeleiden. Belangrijk is dat wij een snelle service kunnen leveren. Wij zijn steeds op de hoogte van de nieuwste installatietechnieken en toestellen.

De beste leveranciers

Omdat wij detail én kwaliteit hoog in het vaandel dragen, kunnen wij enkel met de beste leveranciers werken. Zo kunnen wij u garant staan voor een professionele uitvoering van uw project.

Hieronder de leveranciers waarmee wij samenwerken:

  • Villerois & Boch
  • Grohe
  • Hansgrohe
  • Van Marcke
  • Duscholux
  • Eurintex

Stel ons uw vragen

Nog bepaalde vragen over onze sanitaire diensten? Dan nodigen wij u uit om vandaag nog contact op te nemen met David Vander Cruys in Halle.