Verwarming van topkwaliteit

David Vander Cruys - VerwarmingVoor de verwarming in Halle en omgeving van uw woning kunnen wij u David Vander Cruys ten zeerste aanbevelen. Alles wat te maken heeft met centrale verwarming en de aanleg van gas- en mazoutinstallaties is bij hem in professionele handen.

Wij verzorgen de aanleg, de uitbereiding en het onderhoud van gasinstallaties en mazoutinstallaties voor centrale verwarmingsinstallaties, lokale verwarmingsinstallaties, heteluchtverwarming, warmwatervoorzieningen en keukenaansluitingen.

Vloerverwarming

Bent u van plan om een huis te zetten, dan kunnen wij voor u het complete cv-systeem realiseren. Ook voor een extra radiator in de garage of berging kunt u bij ons terecht. Of misschien wilt u die saaie radiator in de badkamer vervangen voor een decoratief model.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in het plaatsen van vloerverwarming. Er zijn twee manieren van vloerverwarming: het natte systeem en het droge systeem. Voor beide systemen kunnen wij u een mooie oplossing voorstellen. Ook radiatoren en convectoren worden door ons geplaatst.

Leveranciers met de beste kwaliteit

Bekijk hieronder onze belangrijkste leveranciers:

  • Bulex
  • ACV
  • Buderus
  • Vasco
  • Stelrad

Contacteer ons gerust

Wilt u graag nog wat meer geïnformeerd worden over de mogelijkheden op het vlak van verwarming door David Vander Cruys in Halle? Neem dan contact met ons op.